Well B Expo

Rohki Events

Lähde mukaan Well B Expoon 2.-3.11.2024!

Lähde mukaan Pohjois-Suomen suurimpaan hyvinvoinnin, kauneuden ja terveyden tapahtumaan!

Well B Expo on uusi hyvinvointitapahtuma joka tuo Ouluun tuulahduksen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja muodin ja kauneuden kuumimmat trendit. Paljon eri alojen asiantuntijoiden luentoja, inspiraatioita hyvinvointiin, lajikokeiluja, työpajoja ja elämyksiä. Unohtamatta terveellistä ruokaa ja lasillista kuohuvaa. 

Ouluhalli täyttyy marraskuussa sadoista hyvinvoinnin, muodin, kauneuden ja terveyden näytteilleasettajista, varmista paikkasi tapahtumassa, ja varaa messupaikkasi tästä!

INFO

AIKATAULU:

Messut ovat avoinna yleisölle la 2.11. ja su 3.11. klo 10–17.

Rakentamis- ja purkuaikataulut ilmoitetaan myöhemmin.

MESSUOHJELMA JA SISÄLTÖ

Ohjelma ja sisältö julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Tapahtumassa on mielenkiintoisia luentoja, lajikokeiluja, inspiroivaa lavaohjelmaa, työpajoja ja muuta osallistavaa ohjelmaa.

Oma esitys ohjelmalavalla tai osastolla? Mikäli olette kiinnostuneita pitämään luennon tai esityksen messuilla, olkaa yhteydessä niin katsotaan teille sopiva ohjelma!

RAKENTAMINEN & KALUSTEET:

Messuosastojen rakentamisesta vastaa Maiseri Oy.

Kalustetilaukset voit tehdä Eventos- näytteilleasettajaportaalissa. Linkki näytteilleasettajaportaaliin lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.

RAVINTOLAPALVELUT

Ouluhallissa toimii Nallikari Oy, joka hoitaa tapahtuman ruoka- & juomapuolen. Tapahtumassa on anniskelua.

Julkaisemme tarjoilun myöhemmin.

KUVAAMINEN

Tapahtumassa kuvataan kuva- ja videomateriaalia markkinointikäyttöön.

HINNASTO

OSASTOHINNAT

Varausmaksu 140€. Varausmaksu sisältää näkyvyyden näytteilleasettajaluettelossa netissä sekä näkyvyyden messujen somekanavassa. Laskutus 2 kk ennen tapahtumaa.

Osasto ilman rakenteita 99,00 € / m2 Osasto rakenteilla 129,00 € / m2 Kulmapaikkakorotus + 10 % Ulkopaikka 45,00€ / m2

- Ilman rakenteita oleva osastopaikka sisältää lattiatilan ja rintakortit henkilökunnalle.
- Rakenteilla oleva osasto sisältää lattiatilan, valkoiset seinärakenteet, tekstittömän otsalaudan ja rintakortit henkilökunnalle.

Virtasyöttö 10A/230V 99,00 €
Virtasyöttö 16A/230V 108,00 €
Virtasyöttö 10AJ 149,00€
Virtasyöttö 16AJ 169,00€

Kysy muista virtasyötöistä tarjous.

Pöytäpaikka pienyrittäjälle (ei sisällä pöytää)
4m2 (2×2) 159€
6m2 (2×3) 199€
8m2 (2×4) 239€

Pöytävuokrat: 120cmx70cm 35€
180cmx70cm 45€


Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva alv.
Rakenteilla olevat osastomallit

Messuosastojemme rakentamisesta ja kalusteista vastaava Maiseri Oy tekee messuosastostasi erottuvamman, toimivamman ja kustannustehokkaamman. Maiserin suunnittelijat ottavat mielellään haasteesi vastaan ja tekevät osaston visuaalisuudesta 3D-esityksen sekä kustannusarvion.

Kalusteet messuosastollesi voit tilata Eventos -näytteilleasettajaportaalista.

Pääyhteistyökumppaniksi messuille?

Meille on luonnollista tehdä yhteistyötä yritysten kanssa ja rakennammekin mielellämme yhteistyöpaketin, jossa yrityksenne näkyvyys ja tavoitettavuus tapahtumassa on mahdollisimman laaja. Jokaisessa tapahtumassamme on pääyhteistyökumppanuuksia eri aloilta.

Olethan yhteydessä myyntiimme, mikäli olet kiinnostunut pääyhteistyökumppanipaketeista!

Osallistumisehdot

Järjestäjä:

Hilla Group Oyj / Rohki Events
y-tunnus 0198165-6

osoite: Rantakatu 10, 67100 Kokkola
sähköposti: info@rohkievents.fi
verkkosivu: www.rohkievents.fi

Jäljempänä “Järjestäjä”.

Näytteilleasettaja:

Osapuoli, joka varaa osaston näyttelytilaksi Järjestäjältä.
Jäljempänä “Näytteilleasettaja”

Järjestäjä ja Näytteilleasettaja jäljempänä erikseen ”Osapuoli” ja yhdessä ”Osapuolet”.

1. Näyttelytilan varaus
Järjestäjän lähettämä tilausvahvistus on molempia Osapuolia sitova, ellei Näytteilleasettaja ole kirjallisesti toimittanut reklamaatiota asiasta 7 päivän kuluessa tilausvahvistuksen päiväyksestä Järjestäjälle. Näytteilleasettaja ei ole ilman Järjestäjän etukäteistä kirjallista lupaa oikeutettu vuokraamaan tai luovuttamaan edelleen osastoaan tai sen osaa.

Järjestäjä määrää osastojen sijainnin. Järjestäjällä on oikeus Näytteilleasettajaa kuulematta vaihtaa tilausvahvistuksen mukaista osaston sijaintia ilmoittamalla muutoksesta Näytteilleasettajalle. Tällaisilla muutoksilla ei ole vaikutusta hintoihin.

2. Maksuehdot

Näytteilleasettajilta laskutetaan 140€ varausmaksu heti varauksen yhteydessä ja loput 1kk ennen tapahtumaa. Varausmaksua ei palauteta.

Pienyrittäjiltä laskutetaan 50% maksusta 3kk ennen tapahtumaa ja 50% tapahtuman jälkeen. Varauksen yhteydessä 50% varausmaksua ei palauteta.

Mahdolliset messujen aikana tai messuja ennen tehdyt lisätilaukset laskutetaan messujen jälkeen. Maksuehto on neljätoista (14) päivää netto, ellei toisin kirjallisesti sovita. Viivästyskorko on seitsemän (7) prosenttia.
Osasto luovutetaan Näytteilleasettajalle erääntyneiden maksujen ollessa kokonaisuudessaan suoritettu.

3. Hinnan muutokset
Järjestäjä pidättää oikeuden hinnanmuutokseen, mikäli tilausvahvistuksen jälkeen on tapahtunut Järjestäjän toiminnasta riippumattomia kustannusten muutoksia, jotka perustuvat esimerkiksi hintaan vaikuttavan lainsäädännön, yleisen palkkatason, tullien tai verojen muutokseen.

4. Näytteilleasettajan peruuttaminen
Mikäli peruuttaminen tapahtuu alle 60 vrk ennen messuja on Näytteilleasettaja velvollinen maksamaan 100 % hinnasta Järjestäjälle.

5. Messurakenteet ja kalusteet
Näytteilleasettajapalveluita ja messurakentamista koordinoi Järjestäjä. Vastuullisena messurakentajana toimii
Maiseri Oy (y-tunnus 0895125-7).
Messurakenne- ja kalustetilaukset info@rohkievents.fi
Hinnat ja tuotteet: Kalustekuvasto
Tilaukset viimeistään 40vrk ennen messuja.

6. Virtasyöttö
Osastolle tuleva virtasyöttö tulee tilata erikseen.
Tilaukset: info@ronkievents.fi

7. Rakentaminen ja purkaminen
Tapahtuman rakentamis- ja purkuajat tulee tarkistaa nettisivuilta kunkin tapahtuman näytteilleasettajien sivuilta www.rohkievents.fi. Osastojen purkaminen ei ole sallittua ennen tapahtuman päättymistä.
Messujen rakennekorkeus on 250cm. Korkeimpiin rakennelmiin on pyydettävä Järjestäjältä etukäteinen kirjallinen lupa. Väliseinien korkeuden (vakio 250cm) ylittävä rakenne, somistus tai näyttelyesine, jonka sijoittamiselle on saatu lupa, on pidettävä vähintään 0,5 metrin etäisyydellä naapuriosaston rajasta.
Materiaalien kiinnittäminen seiniin on kielletty. Näytteilleasettaja on vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat Järjestäjän omaisuudelle. Näytteilleasettaja on vastuussa kaikista osastonsa rakenteiden, materiaalien, toiminnan, tavaroiden ja palveluiden aiheuttamista henkilö- ja esinevahingoista Järjestäjään ja muihin kolmansiin tahoihin nähden. Näytteilleasettajan rakenteiden tulee olla siistit ja asianmukaiset. Järjestäjällä on oikeus puuttua osaston rakentamiseen ja somistamiseen.

8. Siivous
Järjestäjä vastaa messualueen yleisten alueiden siivouksesta. Näytteilleasettajat vastaavat omien osastojensa siivouksesta. Näytteilleasettaja, jonka esittely tai myynti tuottaa normaalia enemmän jätteitä, tulee sopia asiasta Järjestäjän kanssa etukäteen kirjallisesti. Rakennus- ja purkujätteet tulee toimittaa niille varatuille jätelavoille.

9. Vartiointi ja vakuutus
Järjestäjä huolehtii alueen yleisvartioinnista messujen ja rakennus- sekä purkuvaiheen aikana. Näytteilleasettajan on itse huolehdittava tarpeellisiksi katsomistaan varkaus-, palo- tai muista vakuutuksista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista, jos Näytteilleasettajan omaisuutta katoaa tai vahingoittuu.

10. Tuotteiden myynti
Tuotteiden myynti, mainostaminen ja esittely messuilla on sallittua ko. osastolla. Näytteilleasettaja vastaa siitä, että näytteille asetetut tuotteet eivät vaaranna vierailijoiden, henkilöstön ja kenenkään muunkaan terveyttä. Näytteilleasettaja vastaa näytteille asetettaviensa tuotteiden asianmukaisuudesta, tarvittavien viranomaislupien voimassaolosta, tuotemerkinnöistä, elintarviketurvallisuudesta tms. ja vakuuttaa, että näytteille asettamisella ei rikota minkään kolmannen tahon oikeuksia eikä rikota lakia.

11. Turvallisuus
Näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Järjestäjän ja viranomaisten ohjeita palo- ja muuhun turvallisuuteen liittyen.

Järjestäjällä on oikeus poistaa tuotteet, jotka voivat olla vaaraksi tai häiriöksi toisille Näytteilleasettajalle, vierailijoille tai muille tahoille.

Kuluttajaturvallisuuslain (920/2011, muutoksineen) mukaisia kuluttajapalveluja tarjoavien Näytteilleasettajien on laadittava toimintaansa koskeva turvallisuusasiakirja, joka sisältää suunnitelman vaarojen tunnistamiseksi ja riskien hallitsemiseksi sekä niistä tiedottamiseksi palvelun tarjoamisessa mukana oleville. Näytteilleasettajan tuottaessa näitä kuluttajapalveluja osastolla, on Näytteilleasettajalla velvollisuus laatia turvallisuusasiakirja ja toimittaa se Järjestäjälle 30 vuorokautta ennen tapahtumaa.
Eläinten tuominen edellyttää Järjestäjän etukäteistä kirjallista suostumusta.

12. Messujen peruuttaminen ja siirtäminen sekä ylivoimainen este
Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden messujen peruuttamineen tai siirtämiseen toiseen ajankohtaan, jos Järjestäjän ilmoittamilla perusteilla tapahtumaa ei voida toimeenpanna ilmoitettuna ajankohtana. Järjestäjä voi katsoa messujen peruuttamisen tai siirtämisen toiseen ajankohtaan esimerkiksi, näihin kuitenkaan rajoittumatta, Näytteilleasettajien, messuvierailijoiden tai muiden tahojen turvallisuuden varmistamiseksi.

Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden messujen peruuttamiseen tai siirtämiseen toiseen ajankohtaan, ellei niitä voittamattomien esteiden tai Järjestäjästä riippumattomien tapahtumien, joiden vaikutuksia ei voida kohtuudella välttää tai voittaa, vuoksi voida toimeenpanna ilmoitettuna aikana.

13. Sopimussakko
Sopimusehdoista poikkeaminen voi aiheuttaa näyttelyosaston sulkemisen. Järjestäjällä on oikeus vaatia Näytteilleasettajalta 500 euroa sopimussakkona kustakin sopimusrikkomuksesta. Viivästyneelle suoritukselle tulee maksaa korkolain mukainen viivästyskorko. Sopimussakko ei rajoita Järjestäjän oikeutta toteen näyttämänsä kokonaisvahingon korvaukseen, mikäli se on sopimussakon määrää suurempi. Tällöin kuitenkin sopimussakon määrä luetaan vahingonkorvauksen määrän vähennykseksi. Mikäli näytteilleasettaja laiminlyö sopimusehtojen mukaiset velvoitteensa tai muutoin on korvausvelvollinen, on Järjestäjällä pantti- ja pidätysoikeus Järjestäjän tiloissa sijaitsevaan omaisuuteen.

14. Vastuunrajoitus
Järjestäjä ei vastaa välillistä vahingoista. Järjestäjän vahingonkorvausvastuu rajoittuu Näytteilleasettajan Järjestäjälle suorittamaan osastovarauksen hintaan ko. messuista.

15. Yleisten ehtojen muutokset
Järjestäjä pidättää oikeuden yleisten ehtojen muutoksiin.

16. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu
Näihin yleisiin ehtoihin ja Osapuolten väliseen sopimukseen sovelletaan ja sitä tulkitaan Suomen lain mukaan. Kauppalakia (355/1987, muutoksineen) ja Suomen lakiin sisältyviä lainvalintasääntöjä, jotka saattavat viitata jonkin muun maan lainsäädäntöön, ei kuitenkaan sovelleta.

Osapuolten väliset erimielisyydet, joita ei voida ratkaista Osapuolten välisissä neuvotteluissa, ratkaistaan lopullisesti välimiesmenettelyssä Keskuskauppakamarin välimiesmenettelysääntöjen mukaisesti. Välimiesoikeus koostuu yhdestä (1) jäsenestä. Välimiesmenettely pidetään Kokkolassa suomen kielellä. Järjestäjällä on lisäksi oikeus saattaa käsityksensä mukaan riidatonta saatavaa koskeva kanne vireille yleisessä tuomioistuimessa Pohjanmaan käräjäoikeuden ollessa ensi asteen tuomioistuin.

TIIMI

Taneli Sutinen

Johtaja

Läsnäoloa ja suuntaviivoja – Hyvää ilmapiiriä työyhteisöön ja asiakkaille leppoisalla & positiivisella otteella.

040 524 9928
taneli.sutinen@hillagroup.fi

Tanja Viitala

Myyntipäällikkö

Lempeää kaupantekoa – Huolehtien asiakkaille parhaimmat mahdolliset kokonaisuudet luotettavasti.

050 408 1197
tanja.viitala@hillagroup.fi

Nelli Puurula

Myyntineuvottelija

Iloista ja tunnollista kaupantekoa – Hyvällä energialla, asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

050 302 3717
nelli.puurula@hillagroup.fi

Asko Sillanpää

Myyntineuvottelija

Asiakaslähtöistä myyntiä iloisella otteella – Luoden positiivisen asiakaskokemuksen jokaisessa kohtaamisessa.

050 591 3482
asko.sillanpaa@hillagroup.fi

Anna Linnanmaa

Markkinointipäällikkö

Luovaa tekemistä –  Loihtien tapahtumien ohjelmaa, visuaalista ilmettä  ja markkinointia.

044 0559507
anna.linnanmaa@hillagroup.fi

Niina Palosaari

Tapahtumapäällikkö

Langat käsissä – Tapahtumien ja yritystilaisuuksien tuotantoa tunteella ja taidolla.

040 718 5350
niina.palosaari@hillagroup.fi

Nea Särkijärvi

Markkinointiasiantuntija

Tässä ajassa – Raikkaalla otteella sisällöntuotantoa someen ja graafista suunnittelua.

nea.sarkijarvi@hillagroup.fi

Wilma Sandbacka

Markkinointiassistentti

Kaksikielistä markkinointia ammattitaidolla – Samma på svenska.

wilma.sandbacka@hillagroup.fi

OTA MEIDÄN SOMET SEURANTAAN!

Scroll to Top